[O1] Agma Tuning Toruń

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lzuchowski
    Drive
    • 2012
    • 65

[O1] Agma Tuning Toruń

Dobry
    Dzieki za wczoraj.
    Tomek gratki nowego sprzeta a razem z nim zycze Tobie szerokosci i dobrej przyczepnosci bo sie przyda :diabelski_usmiech
    Zapraszam - https://www.facebook.com/luke.automotive
  • owen
    Rider
    • 2010
    • 482

[O1] Agma Tuning Toruń

witam,mam pytanie do kolegów z Torunia i okolic którzy robili tam jakiś chip tuning,a mianowicie jak z ich wiedzą w tym temacie itp,itd,tak się składa że w tą sobotę będą w moim mieście na zaproszenie kolegów a forum VW PASSAT i wiadomo czym będą się zajmować z cena jest okazyjna-tak mi się wydaje i tak myślę co by swojego tam swojego ASZ zaciągnąć :szeroki_usmiech
    MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

• bradley
      L&K
      • 2008
      • 1465

Dziwnie skojarzylo mi sie to z historia pewnej Calibry: http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=13063 Nawet imie wlasciciela z Torunia to samo. Czyzby to byly poczatki firmy czy przypadkowa zbieznosc nazw i imion?
      VW Vento 1.9TDI 1Z ++
      Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
      Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• owen
        Rider
        • 2010
        • 482

Zamieszczone przez bradley
        Dziwnie skojarzylo mi sie to z historia pewnej Calibry: http://www.racingforum.pl...showtopic=13063 Nawet imie wlasciciela z Torunia to samo. Czyzby to byly poczatki firmy czy przypadkowa zbieznosc nazw i imion?
        uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :shock:
        MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

• bradley
          L&K
          • 2008
          • 1465

Nie bede dyskredytowal firmy bo podobno ta firma z Poznania a z Torunia to dwie rozne bajki. Chociaz i o tej z Torunia mozna poczytac takie sobie opinie. Widac, ze gotowce na EDC15 opanowali Proponowalbym poszukac firmy z Gdanska/Gdyni a nawet do Wa-wy tak daleko nie jest z Olsztyna.
          VW Vento 1.9TDI 1Z ++
          Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
          Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• owen
            Rider
            • 2010
            • 482

Zamieszczone przez bradley
            Nie bede dyskredytowal firmy bo podobno ta firma z Poznania a z Torunia to dwie rozne bajki. Chociaz i o tej z Torunia mozna poczytac takie sobie opinie. Widac, ze gotowce na EDC15 opanowali Proponowalbym poszukac firmy z Gdanska/Gdyni a nawet do Wa-wy tak daleko nie jest z Olsztyna.
            skorzystam jednak z firmy TUNE-UP tak jak to planowo miało być,jestem już zapisany
            Kwietniowe zapisy na grupowy program w Tune-Up Zapisy na Chip Tuning zaczynają się, gdy zostanie zebrana grupa minimum 10 osób. 1.9 TDI VP (AFN, 1Z, AHU, ASV i podobne) 700zl 1.9 TDI PD EDC15 (AWX ASZ ATD AVB) 800zl 1.9 TDI PD EDC16 (BXE BXF i podobne) 900zl 2.0 TDI EDC16 bez siemensa 1000zl 2.0 ...

a i tu też grupa się zbiera
            MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

Pracuję...